Augustus-vakantietijd.

Het is voor ons nu dé tijd om even afstand te nemen, te bezinnen, andere dingen te doen en te overdenken hoe we verder gaan. Hoe we verder gaan in ons mooie bedrijf wat groeit, bloeit en zich steeds verder krachtig ontwikkelt (al zeg ik het zelf ;). Augustus is voor ons de tijd om de lopende zaken af te ronden. Want niet iedereen heeft vakantie, bijvoorbeeld: geen werk, wat is dan vakantie? Of wat vakantie als je midden in een outplacementtraject zit of niet lekker in je vel zit?  

We zijn ons er van bewust dat het een voorrecht is om echt een vakantiegevoel te hebben, op vakantie te gaan en we koesteren dat. Ons plan dit jaar is er heerlijk tussen uit te gaan naar het mooie inspirerende Italië. Lekker ouderwets (maar wel comfortabel) kamperen bij een agriturismo.

vakantietijd

heerlijk Italië

Wat is nieuw?

Naast het opladen zorgen we ook altijd voor een zingevende inspiratieweek. We gaan aan de slag met vragen zoals: ‘Wat is goed, wat mag anders en wat wíllen we verder in ons bedrijf’. Keuzes maken en doorschakelen. Ik kan je alvast meedelen dat we in het najaar álles wat goed werkt (gezien vanuit onze jarenlange ervaring), uit gaan dragen. Beschikbaar maken voor jou als professional of als belangstellende. Dan bedoelen we dat je modulen bij ons kan gaan volgen over inzichten/verdieping in het mooie domein mens, werk & levensloop. Je kan bij ons verdiepings-certificaten halen die je verder brengen in je functioneren of communiceren.

Als tweede hebben we verregaande plannen om kleinere bedrijven te gaan ontzorgen in de totale regie en uitvoering van een effectieve re-integratie. Want ondertussen weten we behendig de valkuilen in de wet Poortwachter te omzeilen.

Wat blijft?

Natuurlijk blijven we je krachtig ondersteunen in het uitvoeren van doelgerichte loopbaanbegeleiding in b.v. ons specialistisch outplacementtraject. Met als nieuwe mogelijkheid voor de 55+ werkenden: outplacement tot aan je pensioen.

Ook mooi te delen dat er ca tien 45+-ontwikkeltrajecten lopen. In het begin kostte het even tijd en moeite om deze trajecten goed in te richten, het is nu bekend en de processen lopen soepel. De deelnemers zijn blij met een kosteloos traject om eens naar de toekomst te kijken en inzicht te krijgen hoe ze de komende jaren verder gaan in hun carrière.

De andere loopbaantrajecten zijn up-to-date, actueel en erg gewaardeerd door de deelnemers. Dat is fijn en we zijn er blij mee! 

Wat heb jij er aan?

Heb je voor ons waardevolle feedback in wat je nodig hebt en niet kan vinden op het gebied van carrière en levensloop? Mis je iets in bovenstaande wat je graag wil delen? Mail het ons en we gaan het onderzoeken of het kan wat je wilt of verwerken je opmerkingen.

En een persoonlijke vraag: zit je te piekeren of puzzelen over vragen in je werk en/of privé en wil je eens sparren met ons? We lezen in de vakantie regelmatig (dagelijks) onze mail, we zijn bereikbaar of er is iemand beschikbaar life. Mocht je vragen hebben laat het ons weten.

Bovenal wensen we je een heel fijne vakantietijd en tot ziens! vakantietijd