Aanbevelingen

9

Door de coaching van Berthie zag ik heel helder welke baan bij me past

Ik leefde al een aantal jaren in onzekerheid over het vervolg van mijn loopbaan. Berthie heeft me geholpen mijn kernwaarden te vinden, die voor mij belangrijk zijn in werk. Daardoor zag ik heel helder welke baan bij me past. Vervolgens hielp haar coaching mij om hele fijne sollicitatiegesprekken te hebben. En ook bij het arbeidsvoorwaardengesprek kreeg ik helpende steun. Ik heb me heel erg door Berthie gezien gevoeld. Ze versterkte mij door mijn gaven telkens weer te benoemen en door haar geloof in mij.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- IJsselmuiden
9

Fijn contact

Fijne gesprekken die je verder helpen bij lastige dingen.

Reactie van het bedrijf

Dank Dieneke, het was prettig met je in gesprek te zijn geweest en fijn dat ik je heb kunnen helpen in de dingen die belangrijk voor je zijn.

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwolle
10

Super proffesionele loopbaanbegeleiding!

Een hele positieve ervaring met de loonbaanbegeleiding die ik van Berthie heb gekregen. Ze is deskundig en luistert goed naar jou wensen. Ik kan het zeker aanraden.

Reactie van het bedrijf

Hallo Alisia, dank voor je aanbeveling en succes met de voortgang in je loopbaan!1

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere
10

Ontzettend waardevol

Via mijn werkgever kwam ik met Berthie in contact. Dat voelde direct vertrouwd, Berthie is een fijn persoon. Zij heeft mij enorm geholpen met verschillende duwtjes in de rug die ik nodig had: ook tevreden zijn met minder, mijzelf ook rust en oplaadmomentjes gunnen, (meer) voor mijzelf opkomen, … Dankzij Berthie’s professionele hulp kan ik nu beter mijn perfectionisme loslaten, werk-/studieopdrachten even laten liggen om zo balans te houden en sta ik sterker in mijn schoenen tegenover bijvoorbeeld collega’s. Door het hele traject voel ik zelf nu ook beter aan wanneer ik op de rem moet trappen en niet meer alle ballen hoog kan houden. Af en toe een bal wat lager of laten vallen… daar kies ik nu bewust voor en dat levert mij veel op. Rust, energie, tevredenheid, werkplezier. Berthie, bedankt!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht
10

Professioneel en betrokken

Tijdens een lastige periode op het werk werd ik in contact gebracht met Berthie, een betrokken, professionele coach met een scherpe blik en een brede aanpak. De gesprekken waren prettig en pittig tegelijk, met altijd het vizier op wat ik nodig had. Naast dieper inzicht in mijn persoon en mijn beweegredenen kreeg ik ook praktische tips die nog steeds heel helpend zijn als het even moeilijk is.

Reactie van het bedrijf

dag Ineke, Heel goed dit te horen en alles goeds verder op je pad! Mocht je nog iets willen weten, je kan altijd bij ons terecht.

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hengelo
10

Zoveel geleerd over mijzelf!

Bij de intake hebben we mijn hulpvraag besproken en was er ruimte om te kijken of er een klik was. Dit voelde al heel prettig! In het traject werd er ruim voldoende stil gestaan bij wat ik wilde leren. Ook tijdens het proces werd er voldoende meebewogen met mijn wensen en op het moment dat iets nog niet goed voelde voor mij, paste Berthie het programma aan. Ik heb voldoende tools in handen gekregen om hier de komende periode mee te experimenteren! Zo veel over mijzelf geleerd, dat ik weer een tijdje vooruit kan. Dit coachingstraject heeft als een kadootje aan mijzelf gevoeld!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dronten
39 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10

Van Hoek en Partners helpt jou ook graag! Wij ondersteunen je in je wens tot groei. Samen met ons zet je de juiste stap op het juiste moment. Of het nu gaat om outplacement, loopbaanadvies, coaching of een tweede spoortraject. Wij kijken naar hoe je er nu voorstaat en bepalen vandaar uit samen met jou de stappen die nodig zijn.

Een aantal van onze klanten

Overheden & zorginstellingen

Bedrijven & financiële instellingen

Onderwijs (PO, VO, MBO, HBO) & Not-for-profit