Aanbevelingen

Ik heb Berthie leren kennen als een deskundig persoon die mij d.m.v. zelfreflectie stappen heeft leren zetten op het gebied van mijn loopbaan. Mede door haar heb ik kansen weten te benutten.
André Huisjes BHRM, Beschikbaar per 01-09-2015
Ik ken Berthie als een professionele en gedreven vakvrouw. Zij weet de drijfveren van mensen te vinden en op basis daarvan tot advies op maat te komen.
Gerard Bakker, Directeur at MVGM Woningmanagement
Ik heb Berthie leren kennen als een enthousiast, gedreven en sympathiek mens. Een deskundig coach en adviseur. In haar begeleiding kan ze zowel voor organisatie als individu snel tot de kern komen. Ze geeft (praktische) handvatten voor gewenste groei en ontwikkeling. Daarnaast beschikt Berthie over een ruim en divers netwerk waardoor ze snel kan schakelen en verbinden.
Sandra de Boer, Projectleider bij Stichting Vrienden van Techniek
Berthie gaat recht op haar doel af en vraagt door. Net zo lang tot zij bij de kern van de zaak is gekomen. Dat maakt haar adviezen betrouwbaar. Haar ruime ervaring is een extra pre.
Judith Veldhuis-Lampe, Advocaat voor ondernemers
Berthie heeft me geholpen in mijn zoektocht naar een werkplek waar ik mijn sterke kanten in kan zetten. Ze heeft me helpen ontdekken wat mijn sterke en minder sterke kanten zijn. Haar enthousiasme en gedrevenheid werken aanstekelijk.
Magda Oosterhoff, Klantadviseur bij KCC UWV Werkbedrijf
Ik heb met Berthie gewerkt toen ik op een kruispunt in mijn carriere zat. Dankzij Berthie heb ik goed inzicht gekregen in welke vervolgstappen in mijn carriere aansluiten bij mijzelf als persoon en bij mijn kwaliteiten. Dit heeft geleid tot een succesvolle carriereswitch. Berthies open en hartelijke persoonlijkheid hebben hier zeker bij geholpen!
Marijke Eizinga, Op zoek naar een leuke, nieuw uitdaging!
Berthie van Hoek is een vakvrouw pur sang. De kunst die zij beheerst dat achter elk gedrag een positieve intentie ligt is de kracht van Van Hoek & Partners. Door het bieden van persoonlijke aandacht, directe betrokkenheid en humor is zij in staat om je uit te nodigen tot een ontdekkingstocht naar jezelf. Door haar praktische no-nonsense instelling, hier en daar een tikkeltje confronterend en het bieden van innerlijke rust helpt Berthie mensen die in hun dagelijkse werkzaamheden en leven vastlopen. Dat doet ze met veel passie en plezier.
De energie die zij mij geeft, inspireert mij en zet mij in beweging om meer bewust te worden van mijn eigen kwaliteiten om zo met haar hulp de juiste stappen in mijn toekomst te maken. Het is altijd een feestje om met Berthie een sessie te mogen doen.
Marrit Jongbloed, Bewindvoerder bij Stg. Omega Beheer
Berthie heeft ons begeleid op diverse fronten o.a. op gebied van coaching. Haar aanpak is effectief, en ze weet met haar sensitieve aanpak snel tot de kern door te dringen. Met haar professionele houding en inzicht kan ze daarom snel resultaten behalen.
Arjan Schaap, VoortmanGroep
Berthie is heel betrokken in haar werk. Ze helpt je niet alleen op het gebied van werk, maar neemt je hele persoon mee in het plaatje. Fijne gesprekken, met goede tips en eye-openers. Ze vraagt goed door, maar neemt ook de grenzen waar nodig. Door haar aanpak wordt je gestimuleerd om er zelf ook voor te gaan. Bij dit alles gebruikt ze een goede portie humor.
Wichard Hoekstra, Leraar at Penta Primair
Berthie heeft mij geholpen weer duidelijk te krijgen waar mij passie ligt, waar ik goed in ben en het vertrouwen te vinden dat ik het kan. Niet alleen met testen en vragenlijsten maar juist ook door aandacht voor jou als persoon en de keuzes die je maakt, komt ze snel tot de kern. Kritische vragen met een gezonde dosis humor zetten je aan het denken en helpen je zaken helder te krijgen. Een professionele sparringspartner die ik van harte kan aanbevelen. Persoonlijk, oprechte interesse, en gewoon een hele hartelijke vrouw.
Eveline Coenen, Accountmanager International Students
Op het moment dat ik op een tweespoor stond, wist ik even niet hoe ik me verder kon ontwikkelen en groeien. Toen leerde ik Berthie kennen en zij legde meteen de pijnpunten bloot, benoemde ze zodat ik ermee aan de slag kon. Het is fijn om een professionele sparringpartner te hebben, die zoveel mensenkennis heeft dat ze weet welke weg je wilt bewandelen. Door de gesprekken met Berthie heb ik meer inzicht gekregen in waar ik naar toe wil, wat mijn wensen zijn en heb ik durven loslaten. Haar bijdrage is zeer waardevol geweest voor mijn ontwikkeling, voor mijn persoonlijke groei en heb ik stappen naar mijn eigen toekomst gemaakt.
Rita de Man, Regiosecretaresse at Medrie BV
Berthie heeft oprechte interesse in mensen en zal vol passie proberen hen te helpen het potentieel in zichzelf te ontdekken en ontwikkelen. Berthie heeft een authentieke stijl, waarmee ze je weet te raken en inspireren. Een kundig en bovenal integer mens!
Anton Cnossen, Eigenaar at TeamValue
Ik ben via een bekende bij Berthie terecht gekomen. In die periode op zoek naar een nieuwe uitdaging. Berthie is een coach die mij op een professionele en concrete manier wegwijs heeft gemaakt in de hedendaagse wereld van vacature naar solliciteren naar nieuwe betrekking. In onze gesprekken heb ik met name geleerd om goed naar jezelf te kijken en zeker je kwaliteiten niet onderbelicht te laten. Je hebt het gevoel dat je op een serieuze manier en met veel kennis en kunde ondersteund wordt.
Een positieve ervaring die mij enorm geholpen heeft.
Marcel Bouwmeester, Hoofd Productie
Betrokken, kritisch en zeer deskundig zijn kernwoorden voor Berthie en hoe ze mij heeft begeleid. Berthie begrijpt als geen ander hoe het is om je baan te verliezen en wat dit proces met je doet. Ze geeft voldoende tools om positief en zelfstandig op zoek te gaan naar een baan en bovenal geeft ze je weer de kracht en inzicht om jezelf weer terug te vinden.
Madelon Tiethof, Praktijkdocent bij ROC Midden Nederland

Van Hoek en Partners helpt jou ook graag! Wij ondersteunen je in je wens tot groei. Samen met ons zet je de juiste stap op het juiste moment. Of het nu gaat om outplacement, loopbaanadvies, coaching of een tweede spoortraject. Wij kijken naar hoe je er nu voorstaat en bepalen vandaar uit samen met jou de stappen die nodig zijn.

Een aantal van onze klanten

Overheden & zorginstellingen

Bedrijven & financiële instellingen

Onderwijs (PO, VO, MBO, HBO) & Not-for-profit