Van werk naar ander werk / Outplacement

Het is rond, je gaat weg. Op zoek naar een nieuwe baan.

Vreemd idee, je werkt er nog, maar je hoort er niet meer echt bij. Terwijl dat anders voelt. Of je bent per direct thuis, vrijgesteld van werk. Er is je gelukkig een van ‘werk naar werk’-traject aangeboden, begeleiding naar ander werk.

En nu? In je vaststellingsovereenkomst heb je afgesproken dat je budget krijgt voor een outplacementtraject naar je volgende baan. of het bedrag zit in je transitievergoeding. En dat is fijn voor je, kan je met een specialist een goed kijken wat je nú wilt, wat nu bij je past.

Waarom Carrière en levensloop, Van Hoek & Partners?

Bij ons ben je op de goede plek, wij weten precies waar het over gaat en wat je mee maakt. We helpen je eerst orde te scheppen in alle vragen die er zijn. We helpen je overzicht te krijgen, de achterliggende periode te bezien en weer aan de slag te gaan. Aan het werk om weer werk te vinden waar je erg blij van wordt, wat toekomst heeft en wat ook bij je huidige levensfase en je privé-situatie past.

Netwerk van ons?

Ons gezamenlijk netwerk is groot, groeit met de dag en bovenal willen we het inzetten voor jou. Zodat je eens kan spreken met iemand die werkt in dat leuke bedrijf waar jij zou willen werken. Of om toekomstige functies te onderzoeken, of om sneller binnen te komen waar jij niemand kent. Altijd goed! Maar bovenal leren we je hoe zelf te netwerken en een krachtig netwerk op te bouwen.

I – Kennismakingsgesprek, intake

19 december 2016|Reacties uitgeschakeld voor I – Kennismakingsgesprek, intake

Het eerste contact, de intake is belangrijk en cruciaal. Daarom is dit eerste gesprek voor ons ook altijd vrijblijvend om de druk er vanaf te halen en om goed te luisteren wat je (van ons) wilt. Wij horen graag waaróm [...]

II – Richting bepalen van je loopbaan, loopbaanadvies

19 december 2016|Reacties uitgeschakeld voor II – Richting bepalen van je loopbaan, loopbaanadvies

Outplacement begint met de fase Loopbaanadvies, dat is intern gericht, op jou gefocussed, wie jij bent, wat jij wil en waar je dat zou willen doen. Aangevuld met jouw gewenste communicatiestijl, jouw inzicht in jezelf en je vermogen daarin te [...]

III – Netwerken

19 december 2016|Reacties uitgeschakeld voor III – Netwerken

Er is veel geschreven en gezegd over dit onderdeel, het netwerken. Als je het hebt over solliciteren anno nu is dit een belangrijk, soms hét belangrijkste onderdeel. Het nut en de noodzaad van netwerken is meestal bekend. Zo niet, dan [...]

IV – Presentatie

19 december 2016|Reacties uitgeschakeld voor IV – Presentatie

Met betrekking tot je presentatie zijn twee zaken belangrijk: uiterlijk en innerlijk moeten congruent zijn, met elkaar in overeenstemming. Dat kan ver gaan in een traject bij ons. Als bijvoorbeeld je uiterlijk niet aansluit bij je wensen en je wil [...]

V – Solliciteren anno nu

19 december 2016|Reacties uitgeschakeld voor V – Solliciteren anno nu

Outplacement, of beter van 'werk naar werk' betekent natuurlijk solliciteren. Maar wat waren nog maar weer de do’s en don'ts van het solliciteren? Als het lang geleden was dat je überhaupt hebt gesolliciteerd kan dat best lastig zijn. Anno nu [...]

VI – Financieel/juridisch, WW-uitkering en UWV

19 december 2016|Reacties uitgeschakeld voor VI – Financieel/juridisch, WW-uitkering en UWV

Aspecten die altijd naar voren komen tijdens het outplacement proces zijn de zaken rondom de financiën. Zijn je persoonlijke financiën ingesteld op een WW-periode, hoe heb je dat geregeld, waar heb je recht op en wat betekent dat voor jou en [...]

VII – Plan van aanpak, offerte

19 december 2016|Reacties uitgeschakeld voor VII – Plan van aanpak, offerte

Binnen één week na het kennismakingsgesprek krijg je het plan van aanpak oftewel de offerte. Het voorstel met daarin alle feitelijke onderdelen en afspraken die nodig zijn om het van werk naar werk traject tot het gewenste resultaat te brengen. Je [...]

Berthie van Hoek is een vakvrouw pur sang. De kunst die zij beheerst dat achter elk gedrag een positieve intentie ligt is de kracht van Van Hoek & Partners. Door het bieden van persoonlijke aandacht, directe betrokkenheid en humor is zij in staat om je uit te nodigen tot een ontdekkingstocht naar jezelf. Door haar praktische no-nonsense instelling, hier en daar een tikkeltje confronterend en het bieden van innerlijke rust helpt Berthie mensen die in hun dagelijkse werkzaamheden en leven vastlopen. Dat doet ze met veel passie en plezier.
De energie die zij mij geeft, inspireert mij en zet mij in beweging om meer bewust te worden van mijn eigen kwaliteiten om zo met haar hulp de juiste stappen in mijn toekomst te maken. Het is altijd een feestje om met Berthie een sessie te mogen doen.
Marrit Jongbloed, Bewindvoerder bij Stg. Omega Beheer
Ik heb Berthie leren kennen als een deskundig persoon die mij d.m.v. zelfreflectie stappen heeft leren zetten op het gebied van mijn loopbaan. Mede door haar heb ik kansen weten te benutten.
André Huisjes BHRM, Beschikbaar per 01-09-2015
Betrokken, kritisch en zeer deskundig zijn kernwoorden voor Berthie en hoe ze mij heeft begeleid. Berthie begrijpt als geen ander hoe het is om je baan te verliezen en wat dit proces met je doet. Ze geeft voldoende tools om positief en zelfstandig op zoek te gaan naar een baan en bovenal geeft ze je weer de kracht en inzicht om jezelf weer terug te vinden.
Madelon Tiethof, Praktijkdocent bij ROC Midden Nederland

Tijdens een onrustige periode op mijn werk was ik op zoek naar een coach voor een aantal persoonlijke leiderschapsvraagstukken. Via een collega die goede ervaringen had met van Hoek & Partners kwam ik terecht bij Jan-Paul Buijk. In het eerste prettige, onderzoekende gesprek legde hij feilloos de vinger op de zere plek. Niet zozeer had ik een coachingsvraag maar een loopbaanvraag. De begeleiding in mijn outplacement die ik afgelopen jaar heb ontvangen van Jan Paul was prettig, confronterend, professioneel maar bovenal waardevol.

Naast de praktische handvaten, zoals omgaan met linkedIn, jezelf presenteren, etc, heeft dit traject mij inzichten gegeven in welke werkomgeving bij mij past, op welke kennis en vaardigheden ik mag vertrouwen. En dat ik ook vertrouwen mag hebben ik de door mij gemaakte keuzes.

Ik ben anders, vrijer, naar werk gaan kijken en durf het aan om te kijken wat er op mijn pad komt. Hierdoor zit ik veel beter in mijn vel en heb ik nu een totaal andere invulling van mijn werkweek dan ik ooit had durven denken.

Inez

Outplacement bij Van Hoek & Partners Carrière en Levensloop

Het vinden van een nieuwe baan bij ons is een boeiend en rijk proces. Een proces van soms een lange adem, van geduld, oefening, van gas geven en terug nemen. Wij helpen je graag door je te inspireren en met je mee te denken, je te steunen in het volhouden en vooral je zo krachtig te laten worden op die onderdelen waar je ons minimaal nodig hebt. En dat je weer met hart en ziel in een andere fijne baan komt te werken. Dát is het ultieme doel voor ons.

Voor meer informatie gebruik het contactformulier of vraag een: