Begeleidingsgarantie bij outplacement

We hebben iets nieuws en moois bedacht deze zomer. Omdat we hebben gemerkt dat veel mensen (gelukkig) uitstekend een nieuwe baan kunnen vinden, maar dit vaak in de vorm van een tijdelijk contract en daar niet altijd rustig onder zijn, hebben we een vangnet gemaakt.

Zekerheid is altijd fijn, maar niets is zeker behalve dat er verandering komt. Het geeft rust dat je (ondanks een tijdelijk contract) altijd op ons kundig advies en op ons groot netwerk kan terugvallen. Te weten hoe je een tijdelijk contract goed doorkomt, hoe je jezelf profileert en versterkt is opbouwend en krachtig. Dat blijkt keer op keer vanuit onze praktijk.

We bieden je dan ook uit betrokkenheid met alle plezier outplacement met begeleidingsgarantie aan. Dat betekent dat je in deze outplacementtrajecten niet alleen onze bekende maatwerktraject doorloopt, maar dat je vanaf de start van het traject tot één jaar of tot drie jaar daarna recht hebt op onze expertise en alles wat daarbij hoort. Mocht het nodig zijn, kom je gewoon weer bij ons aan tafel en pakken we de draad weer op waar hij los is komen te liggen.

Hoe werkt dit eigenlijk?

Als je dit graag wilt en je hebt voldoende budget, neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek, dan leggen we alles uit en verkennen je opties. Maatwerk staat voorop en variabele contracten zijn mogelijk. Ook als je nog in de onderhandelingsfase zit weten we je goed te helpen in wat wel en wat niet te doen.

Investeer in jezelf, zet die stap om verder te komen en neem contact op!