De LinkedIn community is groot, meer dan 6 miljoen accounts in Nederland (2017) en breidt zich steeds verder uit. Per maand bezoeken meer dan 4 miljoen leden LinkedIn voor allerlei doelen. De mogelijkheden veranderen steeds weer en de toepassingsmogelijkheden groeien. Om hiervan ook te profiteren bieden we zeer regelmatig, om de ca 6 weken een linkedIntraining 2.0 aan. Voor iedereen die al wel een profiel heeft maar er meer uit wil halen onder het motto: ‘vinden en/of gevonden worden’. Om je outplacement, het vinden van ander werk effectief uit te voeren, of om inspiratie te vinden en nieuwe netwerken voor een loopbaanadvies of om je bedrijfsnetwerk verder uit te breiden.

Je leert meer uit linkedIn te halen door te weten hóe er nieuw werk op te vinden of hóe je een groter netwerk kan ontwikkelen. Om je relaties uit te breiden, andere experts in je vak te vinden of nieuwe bronnen aan wilt boren voor andere mogelijkheden, etc. Een groter netwerk is altijd nuttig op de korte termijn of in de toekomst. Bovenal leer je hoe je profiel zo aan te passen dat je ook gevonden wordt.
Je wordt tijdens de training actief klaar gestoomd om regelmatig te kunnen werken aan je zichtbaarheid op LinkedIn.
Waar: Incompany op verzoek of in de gebouw City-post (Westerlaan 51) te Zwolle. Wat: een lap-top en schrijfmateriaal. Liever geen tablet, daar kan je niet alle instellingen van LinkedIn op bewerken.
Voorwaarde: Basiskennis van LinkedIn is gewenst. Weet je nog niet zo veel over LinkedIn, geef dat graag aan, dan krijg je meer informatie van ons. Extra: na de training mag je altijd je vragen over LinkedIn mailen, dan kijken we met je mee.
Kosten: Voor deelnemers van een loopbaanadviestraject of outplacement is het service of inbegrepen. Voor incompany is de prijs maatwerk en in overleg.
Voor particulieren zijn de kosten laag, namelijk € 75,- (excl BTW).
Als je graag mee wilt doen, geef je dan op door een mail te sturen naar info@vanhoekenpartners.nl
tot ziens!
bron m.b.t. de feiten info over social media, o.a. linkedIn van marketingfacts