Dit artikel is nummer 1 van 7 artikelen over Outplacement - onderwerpen

Het eerste contact, de intake is belangrijk en cruciaal. Daarom is dit eerste gesprek voor ons ook altijd vrijblijvend om de druk er vanaf te halen en om goed te luisteren wat je (van ons) wilt.

Wij horen graag waaróm je bij ons aan tafel zit, wat je drijft en wat we specifiek voor je kunnen doen. Ook of je graag wilt werken aan je vitaliteit: of het zinvol is ook te werken aan je fysieke conditie en dan niet zozeer via een ‘bootcamp’, maar meer te leren hoe bewust je eigenlijk kiest, werkt, hoe bewust je met jezelf en met je mentale en fysieke gezondheid om gaat.

Welke vraag, met welk probleem kunnen we je helpen op te lossen om je doel te bereiken, dat is de rode draad. Wat we daarin van jou vragen is een goede motivatie, de nodige tijd, inspanningsbereidheid, een pro-actieve houding en dat je je open wil stellen om te willen leren. Wij doen dat ook!

De meeste mensen die bij ons in begeleiding zijn hebben minimaal een hbo werk- en denkniveau.

En dan. De meeste dingen zijn gezegd, er is contact geweest, er is echt geluisterd, er zijn veel vragen gesteld, er zijn nieuwe termen uitgelegd, de juridische kant als ook de financiële kant zijn aan de orde geweest, je hebt de methodiek gezien, ja, wat dan..Outplacement

Andere artikelen uit deze serie:II – Richting bepalen van je loopbaan, loopbaanadvies >>