Over ons

Van Hoek & Partners  – bestaat uit een team van goed opgeleide, enthousiaste loopbaanexperts met een grote ervaring in het helpen naar zinvol ander werk waar je blij van wordt. Onze adviseurs hebben door de loop van de jaren een groot inzicht verkregen in wát er cruciaal is om het loopbaanpad zinvol en met plezier te kunnen volgen.

Wij begeleiden mensen die willen groeien in hun ontwikkeling, zowel professioneel als persoonlijk. Carrière én levensloop dus. Het woord Carrière is voor ons een breed begrip en wij bedoelen daarmee je loopbaan in de breedte (specialistische generalist) of in de hoogte (in de lijn) met alle nuances daar tussenin. Het woord Levensloop is voor ons een begrip wat wijst naar de periode in het leven waarin je nu staat en waartoe je huidige keuzes zich gaan verhouden.

Wat is de stijl van onze aanpak?

Onze aanpak is zowel pragmatisch, oplossingsgericht als ook psychologisch en mentaal. Zingeving en levensbeschouwing zijn altijd onderwerp van gesprek en krijgen de aandacht die je wilt. De gesprekken zijn op vanzelfsprekend op jou gericht en to the point, altijd denkend in mogelijkheden. We houden je graag spiegels voor, die vertellen je wat je vaak al wist. We komen snel tot de kern en luisteren elke keer weer graag.

Van Hoek & Partners werkt voor medewerkers, managers, directeuren en ondernemers. Wij helpen je graag en ondersteunen je in je wens tot groei. Samen met ons zet je de juiste stap op het juiste moment. Of het nu gaat om outplacement, loopbaanadvies, businesscoaching of een tweede spoortraject. We kijken hoe je er nu voorstaat en bepalen van daar uit samen met jou de stappen die nodig zijn.

Kijk eens naar onze aanbod en neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Wij zijn Van Hoek & Partners

Berthie van Hoek
Berthie van Hoek
Berthie is de oprichter/eigenaar van Van Hoek & Partners en beschikt over een zeer ruime ervaring op het gebied van carrièreontwikkeling. Haar werkplezier vindt ze o.a. in het samen kijken wat je nodig hebt in de fase waarin je nu zit. Het zíen van de ander en het samen onderzoeken van de vragen die er liggen. Al jaren ondernemer en gericht op ontwikkeling en het zoeken wat nú werkt.. Kerncompetenties: inspireren, empoweren en competentieontwikkeling in de levensfases die er zijn.

“Het ondersteunen van de ontwikkeling van mensen in de door hen gewenste richting is mooi en bijzonder. Elk traject is weer anders en altijd boeiend. Mijn aanpak kenmerkt zich door no-nonsense: pragmatisch, direct, warm en – als het nodig is – confronterend. Ik ben geschoold bij de Academie voor Mens en Arbeid en heb me gericht op psychologie en management & organisatie.”

Jan-Paul Buijk
Jan-Paul Buijk
Jan-Paul is een enthousiast en ervaren loopbaanspecialist gericht op vitaliteit en oprichter en eigenaar van Ventro (www.ventro.nl). Hij weet van de arbeidsmarkt in zijn ervaring als outplacementbegeleider, coach en is trainer op het gebied van o.a. communicatie, omgaan met lastig gedrag,

“Mijn persoonlijke drijfveer bij het trainen van mensen is om hen het roer van hun eigen schip steviger in handen te geven. De golven van het werk en het leven zullen even hoog zijn als voorheen, maar met de juiste koers kunnen ze beter bevaren worden. Aandachttraining heeft me handvatten gegeven om de gebeurtenissen in mijn werk en leven, de prettige én de onprettige, met bewuste aandacht tegemoet te treden. Met vallen en opstaan, want alleen als je valt, kun je leren.”

Jan-Paul neemt dit mee in zijn wijze van begeleiden en coachen als dat kan. Op een pragmatische en direct toepasbare manier en alleen als dit passend is in de levenswijze van jou. Hij heeft een groot netwerk in diverse branches CRKBO_Docenten heeft menig persoon geholpen aan de juiste contacten voor een nieuwe baan.

Indien u particulier bent kunt u een training gegeven door Jan-Paul,  Btw-vrij betalen. Ook instellingen/bedrijven komen hier voor in aanmerking. Vraag naar de voorwaarden.

Judith van Leeuwen
Judith van Leeuwen
Judith is medeoprichter, nu bevlogen freelancer, loopbaancoach, trainer en zelfstandig ondernemer. Daarnaast ook docent Nederlands en werkzaam bij NTR, radio 4, ook een grote passie. Haar interesse voor mensen motiveert en inspireert om de verschillende drijfveren van mensen te ontdekken.

Het is mooi elkaar daarin te kunnen herkennen en op een creatieve en zinvolle manier kunnen uitdagen. Plezier in werk staat bij ons voorop, zowel voor onszelf als voor onze deelnemers! Werkervaring ligt met name in de ICT en het onderwijs. Na een studie Nederlands begonnen met de opleiding Loopbaanadvisering. “Het bewapenen en ontwapenen van mensen is een van de vele boeiende facetten van ons vak.”

“Als zelfstandig ondernemer houd ik mij, naast de begeleiding, ook heel actief bezig met netwerken. Ons netwerk is zowel voor ons als voor onze klanten heel belangrijk. In mijn vrije tijd ben ik al een aantal jaren met veel plezier actief als redacteur bij NTR en heb ik door tal van functies ook bestuurlijke ervaring opgedaan.”

Bédina Gelling
Bédina Gelling
Betrokken, doel- en mensgericht, gestructureerd en ook het goed kunnen afbakenen van vraagstukken zijn kenmerkend voor mij.
Ik ben een gedreven professionele allround loopbaancoach. Sterk in vraagstukken gericht op loopbaanstappen. Waar sta je in je loopbaan? Waarom doe je de dingen zoals je ze doet? Geeft het werk je nog voldoende plezier en uitdaging? Doorvragen naar het ‘knelpunt’ is voor mij van essentieel belang om vast te stellen waar iemand staat in zijn loopbaan en hoe we van daaruit de loopbaan weer/verder in beweging kunnen krijgen.  Ik zie jou als een uniek persoon met eigen talenten en competenties die vagen om een unieke plek waar je je verder kunt ontwikkelen.  Je zult je bij mij snel op je gemak voelen.
Marijne Bos
Marijne Bos
Soms word je zo in beslag genomen door alles om je heen, dat je vergeet wie jij bent. Stap samen met Marijne uit de ‘waan van de dag’ en vind antwoord op de vragen: wie ben ik, wat kan ik en wat wil nou echt?

Marijne is open, integer, leergierig en onderzoekend. Samen ontdekken wat jouw kwaliteiten en drijfveren zijn, vindt ze een fascinerend proces. Marijne luistert tussen de regels door en krijgt boven tafel wat niet altijd zichtbaar of bekend is voor de ander.

Marijne heeft naast de opleiding Personeelsmanagement psychologie en coaching verder geleerd op het gebied van gedragsbegeleiding en beïnvloeding.