LinkedIn? Ehh.. zeker, echt wel..!

Veel mensen weten zo langzamerhand best veel van LinkedIn. Ze hebben een behoorlijk aantal connecties opgebouwd, weten hoe dat te doen en waarom. Boekjes en online-trainingen zijn goed te vinden en helpen je een basis op te bouwen.

En dan?

Hoe of wat is dan het beste gebruik van linkedIn als je je verder wilt oriënteren? Als je graag een andere baan  wilt bij b.v. outplacement, actief mobiel of een reorganisatie? Of als je bijvoorbeeld meer klanten wilt bij een eigen bedrijf? Wat doe je met mensen die jou willen linken? Link je zo maar iemand die je niet kent, maar die wel een heel interessante baan/werkervaring/netwerk heeft? Wat kan je eigenlijk vragen en wanneer overvraag je iemand? Hoe persoonlijk post je op LinkedIn en wat laat je altijd iedereen weten? Hoe brutaal kan je eigenlijk zijn op LinkedIn? Zijn er ‘regels’, do’s of dont’s??

Voor die vragen hebben we regelmatig 2 uur durende praktisch toepasbare LinkedIn-trainingen om je verder te helpen in je loopbaan of om een antwoord te krijgen op bepaalde vragen rondom je carrière. En ook zeker voor het feit dat als je een goed loopbaanadvies hebt gehad, maar je weet even niet meer hoe nu verder. In deze training gaat het over praktische zaken, je neemt je eigen laptop mee en gaat direct met een kleine groep aan de slag. Je leert je profiel persoonlijk effectief te maken gericht op de wensen of vragen die jij hebt en daarnaast krijg je een stappenplan mee hoe je netwerk verder effectief uit te bouwen. Je weet na de training jouw antwoord te vinden en kan er thuis direct mee aan de slag. Veel andere cursisten hebben voor jou de weg naar een nieuwe baan gevonden, simpelweg via LinkedIn! dan hoor je de juichkreet: ‘LinkedIn werkt!

Wil jij ook verder komen met LinkedIn, dat het ook werkt voor jou? Of wil je nog eens weten waarom je LinkedIn eigenlijk hebt en/of onderhoudt?

Doe dan mee!

Bel 06-13445398 en schuif aan bij de laagdrempelige, weinig kostende (€ 75,-) en persoonlijk gerichte LinkedIn training.

Welkom!

2018-01-09T15:01:13+00:00By |

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.