Carrière Post 7 | Zomer: tijd voor jezelf?!

Maak jij wel goed gebruik van je zomer?

‘Heb je haast, maak dan tijd.’ 

De eerste zomerhitte hebben we al gevoeld en de zomer is officieel begonnen. Het is verleidelijk straks lekker onderuit te zakken in een strandstoeltje, maar zonder je zaakjes op orde te hebben, heb je nog steeds geen ontspanning.
Als jij worstelt met baan-gerelateerde ‘zaakjes’, heeft Van Hoek & Partners wellicht de oplossing voor je! Dus: wil jij eigenlijk een andere job, of ben je zelfstandig ondernemer en lukt het niet jezelf zodanig in de markt te zetten dat je zichtbare vooruitgang boekt? Lees dan hieronder alles over onze Summercourse voor een switch in je carrière of over Business Coaching voor die actieve ZZP’er met een minder actieve omzet!

Naar je nieuwe job met onze Summercourse

Wil je in een week weten waar je kracht ligt? Wil je de verborgen vacatures leren vinden en daadwerkelijk aan tafel komen? Wil je weten welke drie factoren het zwaarste wegen in een sollicitatiegesprek?

In augustus en september geven wij een weeklange stoomcursus gefocust op bovenstaande vragen en meer. De cursus zal zich richten op je loopbaanontwikkeling, persoonlijke voorkeuren, het productief vormgeven van je CV, LinkedIn en je sterke en minder-sterke kanten. In snel tempo leer je waar je nu staat, waar je naartoe wilt en hoe je daar komt.

Geïnteresseerd? Stuur ons een bericht!

Retraite

Voel je je onrustig of zelfs uitgeblust, en niet alleen omdat je naar je vakantie toeleeft?

In samenwerking met Jan Paul Buijk kondigen wij een retraite aan. Deze retraite richt zich op ruimte, stappen maken naar het jezelf her-ontdekken en nieuwe inspiratie voor persoonlijk en professioneel leven. Dit alles vindt plaats van 16 tot 20 augustus in een idyllische omgeving.

Wanneer jij gewend bent aan meditatiesessies van 45 minuten of wellicht langer, dan vormt deze retraite een welkome aanvulling op je ontwikkeling.

Toe aan rust? Stuur een bericht naar ons

Business coaching

Zelfstandig ondernemen vereist een enorme drive, doorzettingsvermogen en disciplineLopen je laatste kwartalen zoals je had verwacht? Heb je veel acquisitie, maar weinig omzet?

Van Hoek & Partners is 10 jaar geleden ontstaan uit zelfstandig ondernemerschap en wilt graag haar successen en ervaringen delen door nu anderen op een nieuwe manier vooruit helpen. Samen kijken we naar o.a. je omzet, de zin en onzin van een businessplan en je communicatiestrategie. Dit krijgt vorm in een periode van 6-12 maanden waarbij je wordt begeleidt door een ZP-expert.

Wil je samen aan de slag? Kom dan langs!

2017-07-02T13:59:14+00:00By |

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.