Schrijf je in voor onze eerstvolgende LinkedIn training 2.0

Dan weet je weer alles over het alsmaar groeiende LinkeIn netwerk (meer dan 7 miljoen gebruikers) en weet je goed wat het voor jou betekent en wat je er mee kan.

Weet jij bijvoorbeeld waarom je eigenlijk meer dan 500 connecties op LinkedIn moet hebben? En waarom zou je mensen toevoegen die je in het dagelijks leven niet kent?

Linkedin training bij Van Hoek & Partners in Zwolle

LinkedIn training 2.0 laatste inzichten

Wij volgende de leaders op LinkedIn gebied die hier haast een dagtaak aan hebben en vertalen dit naar jouw behoefte in het zoeken van vacatures of werk in bijvoorbeeld outplacementtrajecten. Of dat je zelf op zoek bent naar een andere baan vanuit je huidige werk omdat het niet meer zo goed voelt, of omdat je actief mobiel bent bij de Rabobank.

Ook zijn we goed in deze training te geven om het netwerk te vergroten, dan heb je een andere focus met LinkedIn.

Klik hier voor de algemene informatie, van het ‘wat, hoe en waarom’

Waar: In het City-post gebouw te Zwolle aan de Westerlaan 51. Op de eerste verdieping, kamer 1.7, links om de hoek.

Tijd: woensdag 10 april 2019 om 13.30 – 16.00 uur

Instapniveau: Basiskennis van LinkedIn is gewenst. Weet je nog niet zo veel over LinkedIn, geef dat graag aan, dan krijg je meer informatie van ons. We sturen je dan informatie om je profiel anno nu te krijgen. We willen graag dat je minimaal zo’n 50 startconnecties hebt, zodat je enigszins weet hoe het linken gaat en hoe mensen er op reageren. Ook is het belangrijk met een voor jou bekende laptop te werken om gelijk van start te kunnen.
Extra: na de training mag je altijd je vragen over LinkedIn mailen, dan kijken we met je mee.
Kosten: Voor deelnemers van een loopbaanbegeleiding waarin de training is opgenomen is het gratis . Voor in-company is de prijs maatwerk en in overleg.
Voor particulieren zijn de kosten laag, namelijk € 75,- (excl btw).
Als je mee wilt doen, geef je dan op door een mail te sturen naar info@vanhoekenpartners.nl