Dit artikel is nummer 6 van 7 artikelen over Outplacement - onderwerpen

Aspecten die altijd naar voren komen tijdens het outplacement proces zijn de zaken rondom de financiën. Zijn je persoonlijke financiën ingesteld op een WW-periode, hoe heb je dat geregeld, waar heb je recht op en wat betekent dat voor jou en ook indien relevant, voor je geliefden.

Belangrijke zaken om goed te weten en op orde te hebben, want dit gaat over je basis rust.

Meten is weten en regeren is vooruitzien.

We hebben met een financieel adviesbureau een afspraak dat je een gratis intake mag doen om inzicht in jouw financiële situatie te krijgen. Zij kijken met jou naar de toekomst en ook wat je nodig hebt om deze zo solide mogelijk in te gaan. Dat kan betekenen dat ze met jou een financiële check uitvoeren op je hypotheek, je verzekeringen, etc. en je daarin adviseren.

Het UWV is een ander punt, wij weten van de belangrijkste omgangsvorm met het UWV en helpen je door deze vaak helaas bureaucratische brij.

Om de juridische zaken goed up-to-date te hebben werken we samen met arbeidsjuristen. Zij staan je bij als je voor een beoordeling van een vaststellingsovereenkomst staat of als er andere juridische zaken aan de orde komen en je zelf niet beschikt over juridische bijstand.

Andere artikelen uit deze serie:<< V – Solliciteren anno nuVII – Plan van aanpak, offerte >>