Vraagtekens bij je functie of werkplek? Growbudget 2017 of 2018: gebruik het.

Het is heel gewoon, de Rabobank ontwikkeld zich verder en verder, met als gevolg vraagtekens bij je functie en je werkplaats. Goed voor de bank, maar ook goed voor jou? Vraagtekens geven twijfel. Bij twijfel altijd gaan praten.

Wil je eens kijken waar je ook met veel plezier kan werken? In een functie waarin je tot je recht komt en waar je een goed evenwicht kan vinden in wat je wilt en krijgt? Bijvoorbeeld met een mooi aandeel klantcontact in je werkzaamheden?

Heb jij je growbudget 2017 of 2018, je ontwikkelbudget nog niet opgemaakt en wil je die dit jaar nog besteden aan het (uit)vinden van je volgende stap waar je helemaal blij van wordt? Misschien val je onder Actief mobiel en wil je je dan ook echt actief opstellen en zelf de regie nemen?

Kom dan voor eind 2018 langs en neem de tijd om in alle rust eens stil te staan bij wie je nu bent, wat je graag zou willen en hoe je daar gaat komen. Het investeringsgesprek is vrijblijvend en bedoeld om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Wat heb je nodig en waar liggen je vragen.