Geen nieuwe intakes meer op het 45+ ontwikkeladvies

Vandaag kregen we in een mail van het ministerie van SWZ definitief te horen geen nieuwe mensen meer aan te nemen in het 45+ ontwikkeladvies. Officieel loopt het termijn nog door tot begin 2020, maar de inschrijvingen, de registraties zijn nu al te hoog.

Heel jammer. Maar als je toch echt dringende vragen hebt over je loopbaan en je wilt eens overleggen of er andere mogelijkheden zijn om verder te kunnen komen, bel ons dan. We hebben een mooi plan bedacht om je toch te kunnen helpen. Uit alle recensies van de mensen die het 45+traject hebben gevolgd kunnen wij verder bouwen en je een ander aanbod doen.

Alternatief voor 45+

We hebben voor iedereen die te laat is geweest en toch naar zijn/haar carrière wilt kijken een goed werkend alternatief bedacht. Vul het contactformulier in met in het onderwerp: ‘graag alternatief 45+ ontwikkeladvies’. Er zitten dan wel (gereduceerde) investeringskosten aan vast. We gaan je bellen en in het gesprek vertel je je verhaal en zoeken we wat bij jouw vragen goed aansluit om tot een goed pan te komen!