Hoe krijg je het gratis 45+ ontwikkeladvies

Wat je doen moet om dit ontwikkeladvies te krijgen? Een paar voorwaarden vooraf: werk je minimaal 12 uur, voor jezelf als ZZP of in loondienst? Ben je niet ziek? Of wel ziek en hoef je geen tweede spoor traject? Zit je niet in een sociaal plan? Dan komt je in aanmerking. Wat je moet doen is vastgelegd in het filmpje, kijk hier maar eens.

Wij hebben samengewerkt met het ministerie van SWZ om een promofilmpje te maken bij ons kantoor in Vorden om zo veel mogelijk mensen te stimuleren het 45+ ontwikkeladvies te gaan volgen. Hoe het ontwikkeladvies in elkaar steekt kan je bijvoorbeeld hier lezen. Dat het een fijn traject voor je kan zijn, daar kan je over lezen in het verhaal van Cindy, die wilde graag vertellen wat het voor haar heeft betekend. Op de website van ‘Hoe werkt Nederland’ staan de twee filmpjes, waar onder het stappenplan en het verhaal van Rita. Er volgen nog meer persoonlijke verhalen zodat je het verschil kan zien in wat het voor je kan betekenen.

Hoe lang kan ik er nog gebruik van maken?

In ieder geval deze zomer nog! Het loopbaanadvies loopt tot het einde van dit jaar, begin januari moet de laatste sessie afgerond zijn. Of eerder als het potje subsidie al leeg is. Dus wacht niet te lang. Je hoeft er zelf niet voor te betalen, het is anoniem dus je hoeft je werkgever niet in te lichten. Zoek vooral een loopbaanadviseur die een aanpak heeft die bij jou past. Als je meer wilt weten, bel ons dan en we gaan je helpen met je toekomstvragen.