Levensloopcoaching

Bij Van Hoek & Partners gunnen wij het je dat je lekker in je vel zit, je gelukkiger voelt en dat je je talenten inzet en door ontwikkelt. Door veranderingen in je privé- of werksituatie kan je uit balans raken. Coaching door Van Hoek & Partners maakt je evenwichtiger, zelfbewuster en brengt je dichter bij jezelf.

Wij bieden individuele levensloopcoaching. Dit gaat o.a. over balans werk en privé als dat lastig is doordat je privé-situatie sterk is verandert en nieuwe eisen aan je stelt. Of dat je mantelzorger wordt en dit moeilijk vindt te integreren of dat er nieuwe fases in je leven zijn die lastig voelen. Denk dan aan gevolgen van gezinsvorming (traditionele- en samengestelde gezinnen) en werk, ziekte accepteren en werk, mantelzorger zijn en werk, een relatie die verbroken is, midlife-vraagstukken, vragen van 40+-vrouwen, werkbeëindiging door het pensioen, etc.

Alles  in ons leven heeft gevolgen en dat het leven verder gaat en ontwikkelt is een feit. Naast ons lijf ontwikkelt ook onze geest zich door en we staan daar niet altijd bij stil om de groei te kunnen ‘voeden en omarmen’.

Door casuïstiek te gebruiken en reële situaties door te nemen die lastig voor je zijn, leer je op een andere manier om te gaan met deze vraagstukken. Onze aanpak is pragmatisch en reflecterend gericht.

Ik heb Berthie leren kennen als een enthousiast, gedreven en sympathiek mens. Een deskundig coach en adviseur. In haar begeleiding kan ze zowel voor organisatie als individu snel tot de kern komen. Ze geeft (praktische) handvatten voor gewenste groei en ontwikkeling. Daarnaast beschikt Berthie over een ruim en divers netwerk waardoor ze snel kan schakelen en verbinden.
Sandra de Boer, Projectleider bij Stichting Vrienden van Techniek
Berthie heeft oprechte interesse in mensen en zal vol passie proberen hen te helpen het potentieel in zichzelf te ontdekken en ontwikkelen. Berthie heeft een authentieke stijl, waarmee ze je weet te raken en inspireren. Een kundig en bovenal integer mens!
Anton Cnossen, Eigenaar at TeamValue

coaching MAIK (Met Aandacht In je Kracht)

We richten ons in deze zomertijd speciaal op coaching van mensen die behoefte hebben aan meer dan alleen maar praten. Die ook graag door middel van bewegen in de buitenlucht zichzelf beter willen leren kennen en daarmee beter in balans komen. Op de homepage kan je al lezen over dit onderwerp, we gebruiken Mindfulnesstechnieken om dit te bereiken. Vitaal zijn is tegenwoordig een belangrijk woord, het voorkomt allerlei narigheid en onze nieuwste training MAIK (Met Aandacht In je Kracht) is hier op gericht.

cta_maik

Van Hoek en Partners helpt je graag. Wij ondersteunen je in je wens tot groei. Samen met ons zet je de juiste stap op het juiste moment. Of het nu gaat om outplacement, loopbaanadvies, coaching of een tweede spoortraject. Wij kijken naar hoe je er nu voorstaat en bepalen vandaar uit samen met jou de stappen die nodig zijn.