Sociale zaken (SZW) en NOLOC zorgen samen voor (kosteloze) ontwikkeladviezen.

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) in samenwerking met o.a. de NOLOC doen weer mooie dingen. Het is de bedoeling dat vanaf december er weer ontwikkeladviezen mogen worden uitgegeven. Iedereen tot de pensioengerechtigde leeftijd met een band met de Nederlandse arbeidsmarkt komt in aanmerking voor dit kosteloze ontwikkeladvies (conform STAP regeling).

Voor wie precies?

Iedereen die (nog) aan het werk is, inclusief zzp’ers en zelfstandig ondernemers en mensen die géén werk meer hebben. Belangrijk is goede informatie over iemands kansen op de huidige onzekere arbeidsmarkt. Daarom zal een arbeidsmarktscan onderdeel zijn van het ontwikkeladvies. En dat kosteloos voor de deelnemers.
Dit vinden wij zeer welkom en passend aan de grote behoefte van iedereen die zich zorgen maakt over de toekomst. 

Wat te doen?

Er zijn 50.000 mensen die een gratis traject kunnen krijgen. Dat lijkt veel, maar in augustus  dit jaar waren binnen een maand alle trajecten ingeschreven. Dus aarzel niet, schrijf je direct in. Je bepaalt zelf met je adviseur wanneer je het traject af wilt nemen. Wij zijn er al goed op ingeregeld en gaan er voor zorgen dat we ook deze nieuwe ontwikkeladviezen zo efficiënt mogelijk in te richten.

We hebben er zin in!

Geef je alvast op als je belangstelling hebt door het contactformulier in te vullen en geef daarin aan in de onderwerpregel dat het om ‘ontwikkeladvies 2020-2021‘ gaat.

Tot ziens!