Sinds 2017 zijn vanwege, een wederzijdse prettige samenwerking en vanwege het feit dat je samen sterk staat, Van Hoek & Partners, Carrière en Levensloop en Ventro (Jan-Paul Buijk) een VOF (vennootschap onder firma).

Wat merk jij daarvan? Nou, waarschijnlijk niet veel in de dagelijkse gang van zaken, Jan-Paul is al een van de partners. Vanuit de praktijk leveren we samen de gewenste kwaliteit.

Wat nieuw is dat we steeds vaker een aantal trajecten (o.a. loopbaanadvies, loopbaancoaching en re-integratie) versterken met de factor Vitaliteit vanuit de expertise van Ventro, Jan-Paul Buijk. Hij kan de vitale, fysieke kant van jouw functioneren versterken, waardoor je minder stress ervaart en meer vanuit een gezond bewustzijn in je werk en leven kan staan. Ook helpt hij je b.v. bewegingsdoelen vast te stellen en je zo te laten ervaren dat bewegen niet alleen nuttig is (welzijn, duurzame vitale inzetbaarheid), maar ook plezierig!

Jan-Paul en ondergetekende geven bijvoorbeeld al workshops Mindfulness+, een workshop gericht op Aandachtraining, het loskoppelen van de automatische handelingen (te snel ‘ja’-zeggen in werk en leven) terwijl dat vaak minder wenselijk (gezond) voor je is.

Ga het vooral meemaken..

 

Berthie van Hoek